Pedicure Academie en het UWV

Omscholen naar (Medisch) Pedicure

Ontvang je een uitkering van het UWV en wil je weer aan de slag?

Pedicure Academie is een erkend leerbedrijf voor het UWV. Dit betekent dat we samenwerken met het UWV om jou te helpen een start te maken in de voetzorg als (medisch) pedicure. Ook als je op dit moment een uitkering krijgt, kan je bij ons starten met een opleiding.

Begin datum

in overleg

Totale prijs

op basis van een offerte

Succesvol Afronden

Branche diploma

Tekort aan (medisch) pedicures

Er is een groot tekort aan (medisch) pedicures, dus er is veel vraag naar professionals in dit vakgebied. Daarom stelt het UWV scholingsbudgetten beschikbaar voor diegenen die in dit vak aan de slag willen. Met behulp van het scholingsbudget kan jij de opleiding tot (medisch) pedicure starten en dekt het UWV de kosten.

Wat moet je doen?

Lees de informatie over de opleidingen en kies de opleiding die bij jou past. Kom je er niet uit? We helpen je graag! Neem contact op voor meer informatie en hulp bij je keuze. Neem vervolgens contact op met je werkcoach bij het UWV, vertel wat je wilt doen en vraag je werkcoach een offerte bij ons op te vragen.

 

Nadat het UWV je offerte heeft goedgekeurd, kan je aan de slag. En maken wij alles in orde zodat jij je opleiding op de eerstvolgende startdatum kunt beginnen.

Voorwaarden

  • Je ontvangt op dit moment een uitkering van het UWV.
  • Jouw vaardigheden en ambities sluiten aan bij de opleiding tot (medisch) pedicure.
  • Deze opleiding vergroot jouw baankansen voor de toekomst.
  •  

Vragen?

Heb je nog vragen over het traject via het UWV? We helpen je graag. Neem contact op via mail, telefoon of via onze contactpagina en we beantwoorden al je vragen.

Training Inschrijving

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met u op.

Contact Informatie
Opleidingen Informatie
Voorkeur voor datumselectie