Medische pedicure || Pedicure Academie

over ons

Bij Pedicure Academie kunt u terecht voor erkende opleidingen op het gebied van uiterlijke verzorging zoals Pedicure, Medisch Pedicure, Schoonheidsspecialiste en nagelstyliste.

Daarnaast biedt Pedicure Academie een aantal cursussen en workshops om uw kennis te verbreden en u te specialiseren.

Onze gemotiveerde, enthousiaste docenten hebben ruime ervaring en staan dan ook garant voor een zeer hoog slagingspercentage.

Onze school is ingericht met de modernste apparatuur volgens de laatste normen waarbij een warme en huiselijke uitstraling niet is vergeten zodat u zich tijdens de opleiding thuis zult voelen.

Naast opleidingen biedt Pedicure Academie een zeer uitgebreide groothandel waar u tijdens maar ook na uw opleiding terecht kunt voor uw producten. Heeft u vragen en/of advies over de inrichting van uw salon… ook daar zullen wij u graag behulpzaam bij zijn.

Nieuwsgiering geworden? Kijk dan onder opleidingen welke u het meest aanspreekt.

Uiteraard is het mogelijk om in een persoonlijk gesprek alle antwoorden op uw vragen te krijgen. Bel ons gerust op om een afspraak te maken.

onze medewerkers

Anneke
Anneke is onze docent medische theorie en praktijk en geeft daarnaast ook praktijkles aan de basisgroep pedicures. Met haar vele jaren ervaring geeft ze met veel flair en persoonlijke verhalen les aan de studenten. Zij verzorgt ook met regelmaat workshops zoals freestechnieken, nagelregulatie en reparatie. Ze heeft altijd leuke weetjes nadat de ochtend met een heerlijk kopje koffie is begonnen!
Mieke
Mieke onze kei in de basistheorie voor basis pedicure; met haar achtergrond in onderwijskunde brengt ze de stof met nog net iets meer informatie over. Zo is zij ook de persoon die binnen het team verantwoordelijk is voor het verzorgen van de didactische vaardigheden. Mieke creëert altijd een ontspannen sfeer en houdt ons scherp.
Kim
Kim onze nieuwste aanwinst in het team. Zij verzorgt sinds afgelopen jaar de praktijklessen voor de basis pedicures. Met haar enorme drive leert ze met veel enthousiasme de studenten aan om zich het vak eigen te maken. Zij is veelzijdig met haar achtergrond in de zorg en haar ambitie om steeds meer bij te leren. Ze houdt van gezelligheid, zodra het kan; eerst oefenen en aan de bak en dan ontspannen!
Saskia
Saskia is afgelopen seizoen het team komen versterken als stagiaire om het volgende schooljaar zelfstandig de lessen voor medisch pedicure te verzorgen. Zij is enthousiast, leergierig en altijd in voor een leuk praatje. Voor een momentje rust in de buitenlucht, moet je bij Saskia zijn!
Patricia
Patricia maakt het team compleet. Zij vult het team aan als docent basis pedicure, gastdocent theorie medisch pedicure en verzorgt de lessen voor de ondernemersvaardigheden. Als eigenaar is ze tevens verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Pedicure Academie. Iedereen mag altijd bij haar binnen lopen en zij vindt het belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt.

Contactgegevens

Bij de Pedicure Academie streven wij naar uitstekende service en kwaliteit. Mocht er toch iets niet in orde zijn vul dan ons formulier in en wij zullen deze zo snel mogelijk in behandeling nemen en handelen naar onze klachtenprocedure.

Pedicure Academie
De Oude Veiling 72
1689 AC Zwaag
0229 223 002

Email: info@pedicureacademie.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00 uur en 18:00 – 21:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur en 18:00 – 21:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur en 18:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: op afspraak

Volg ons op sociale media