Cosmetische Voetverzorging

Cosmetische voetverzorging

Laat je klanten het ware wellness gevoel beleven.
Tijdens deze workshop behandelen we o.a. scrubben, crème aanbrengen op voeten en onderbenen. Verder leren we je diverse massagetechnieken waarmee de bloedsomloop bevorderd wordt.

Datum

Woensdag 12 juni van 19.00 - 22.00 uur

Prijs

€ 75 ex BTW, exclusief lespakket á € 85

Certificaat

certificaat

Wat is Cosmetische voetverzorging?

Cosmetische voetverzorging, ook wel bekend als een cosmetische pedicure, verwijst naar de verzorging en esthetische verbetering van de voeten en teennagels. Het is een schoonheidsbehandeling die gericht is op het verbeteren van het uiterlijk en de uitstraling van de voeten en nagels, zonder dat er medische of gezondheidsgerelateerde problemen hoeven te worden behandeld. Cosmetische voetverzorging wordt meestal uitgevoerd in schoonheidssalons, nagelsalons of spa’s door getrainde professionals die bekend zijn met de verzorging van voeten en nagels. Het is populair bij mensen die graag hun voeten in goede staat willen houden, vooral tijdens de zomermaanden wanneer open schoenen en sandalen gedragen worden.

Wat leer je tijdens de workshop?

In deze praktijkgerichte workshop krijg je alle tips mee voor het zelf verzorgen van cosmetische voetverzorging aan je cliënten.

  • Combinatie van praktijk en theorie
  • Praktijkoefeningen worden op elkaar uitgevoerd
  • Begeleiding door deskundige instructeurs met jarenlange ervaring

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.  Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Opleidingslocatie: Zwaag

Waar dient Cosmetische voetverzorging voor?

Cosmetische voetverzorging kan verschillende elementen omvatten, zoals:

Nagelverzorging:
Dit omvat het knippen, vijlen en polijsten van de teennagels om ze in de gewenste vorm en lengte te brengen. Teennagels kunnen ook worden gelakt met nagellak in verschillende kleuren en ontwerpen.

Eeltverwijdering:
Eelt, harde huid of droge huid op de voetzolen kan worden verwijderd met behulp van vijlen en speciale voetverzorgingsproducten om de huid zachter en gladder te maken.

Scrubs en maskers:
Tijdens een cosmetische voetverzorgingssessie kunnen scrubs en maskers worden gebruikt om de huid te exfoliëren, hydrateren en revitaliseren.

Massage:
Een voetmassage kan onderdeel zijn van cosmetische voetverzorging om ontspanning te bieden en de bloedsomloop te verbeteren.

Versieringen:
Soms worden voetjuwelen, stickers, of andere decoratieve elementen gebruikt om de voeten te versieren en een persoonlijke stijl toe te voegen.

Heb je nog vragen?

Neem telefonisch, via mail of via de contactpagina contact met ons op.

Training Inschrijving

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met u op.

Contact Informatie
Opleidingen Informatie
Voorkeur voor datumselectie